Een hommage aan Jos Brink in Klein Carré

schedule15 maart 2017, 11:22 - Redactie
Een hommage aan Jos Brink in Klein Carré

Op 17 augustus dit jaar is het alweer tien jaar geleden dat Jos Brink overleed. Op 19 juni zou hij precies 75 jaar geworden zijn, een mooi moment voor een hommage aan Jos als tekstschrijver.

In 1972 voegde hij zich bij Kabaret Tekstpierement van Frank Sanders. Samen veroverden zij de harten van het publiek. Eerst met hun cabaretvoorstellingen, later met hun groots opgezette en oorspronkelijk Nederlandse musicals. Met muziek van velen, maar altijd met teksten van Jos. Soms geëngageerd, af en toe cynisch, vaak tijdloos, maar altijd met een bijzonder gevoel voor taal en timing.

Frank Sanders regisseert de derde jaars jonge professionals van de FSA in Tussen Haakjes - Sprekend Kabaret Tekstpierement, slechts drie keer te zien in Klein Carré, de zolder van het theater waar Jos en Frank zich het meeste thuis voelden: Carré.

De voorstellingen vinden plaats op: donderdag 23 maart, aanvang 20.15 uur, vrijdag 24 maart, aanvang 20.15 uur en op zaterdag 25 maart, aanvang 15.00 uur.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda