Edwin van der Sar verrast met bijzondere verjaardag bij All Stars

31 oktober 2018, 11:29 - Redactie
Edwin van der Sar verrast met bijzondere verjaardag bij All Stars

Gisteravond vierde Edwin van der Sar zijn 48ste verjaardag tijdens een bijzondere voorstelling van All Stars in het Zuiderstrand Theater in Den Haag.

De Edwin van der Sar Foundation organiseerde samen met Annemarie van Kesteren, de vrouw van Edwin en More Theater Producties een verrassingsfeest voor de jarige Edwin. De zaal zat vol met vrijwilligers van de foundation, familie en bekende voetbalvrienden als Pierre van Hooijdonk, Dirk Kuijt, Frank de Boer, Ruud van Nistelrooy, Orlando Trustfull, Danny Blind en Martijn Reuser.

Naast het vieren van Edwin zijn verjaardag was de avond ook een moment om de vele vrijwilligers van de foundation te bedanken. Maar ook de familie en vrienden van Edwin en zijn vrouw Annemarie, die hen hebben bijgestaan in de moeilijke tijd toen Annemarie in 2009 een hersenbloeding kreeg.

Na de voorstelling werd Edwin toegezongen door cast en publiek en ontving hij een uniek Harry's Tuincentrum shirt. Hij noemde de musical heel herkenbaar. "Wij hebben vroeger met Ajax de film gezien tijdens een trainingsweekend. Er zitten zoveel herkenbare elementen in de musical, van de vriendschappen die je opbouwt tot de grappen die we in de kleedkamer met elkaar uit haalden."

De Edwin van der Sar Foundation realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie.

Première
14 oktober 2018
Dernière
23 maart 2019
Producent
MORE Theater Producties
Meer over All Stars Ander nieuws over All Stars
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda