Drie talenten toegevoegd aan cast Addergebroed

schedule9 maart 2017, 14:16 - Redactie
Drie talenten toegevoegd aan cast Addergebroed

Naast Tony Neef en Wieneke Remmers zijn drie talenten te zien in de muzikale voorstelling Addergebroed dit voorjaar. Afgelopen weekend vonden de audities plaats in theater De Tamboer in Hoogeveen.

"Na de oproep op sociale media en in de pers stroomde in korte tijd veel aanmeldingen voor de audities binnen. Met een hoge kwaliteit", vertelt Bastiaan Roeters, producent van Tresore Producties. "Zaterdag was de spanning te snijden in een zaaltje in De Tamboer in Hoogeveen. Tien auditanten waren geselecteerd om auditie te komen doen en de audities hebben zijn vruchten afgeworpen".

De vrouwelijke bijrol van het Wit Wief zal worden vervult door Rianne Peterson uit Assen. Rianne rond op dit moment de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Academie voor Muziek- en Muscialtheater af en krijgt met Addergebroed een mooie start voor haar carrière. Rianne was tevens recent nog te zien in de thrillermusical Vals.

Naast Peterson zijn er nog twee castleden toegevoegd. Meren Verhaegh zal de rol van Wilhelmina van Pruisen vervullen en Anouk Snel, bekend van de musicals Into the woods en Anatevka versterkt de cast met de rol van Barbara van Lier. Beide ronden het Conservatorium (Meren) en Fontys Muscialtheater (Anouk) af tijdens de productie. “Hiermee halen we nog meer kwaliteit in huis”, aldus Roeters.

Addergebroed, de muzikale voorstelling over giftige ambities, mooi Drenthe en blinde liefde, gaat op 28 mei in première in De Nieuwe Kolk in Assen en toert in de maand juni langs alle grote Drentse theaters.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Bekijk nu de scenefoto’s van Anastasiaschedule 20 september 2019, 09:52
Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in Anastasiaschedule 20 september 2019, 07:58
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda