‘Draaf met mij’, een muzikale, avontuurlijke familievoorstelling in manege Laarwoud

9 maart 2018, 08:42 - Redactie
‘Draaf met mij’, een muzikale, avontuurlijke familievoorstelling in manege Laarwoud

Stichting KAT brengt zaterdag 10 maart Draaf met mij naar het gelijknamige boek van Rita Spijker en Yoko Heiligers. Een muzikale beeldende theatervoorstelling voor de hele familie in manege Laarwoud. Schrijfster Rita Spijker zal zaterdag aanwezig zijn om het boek te signeren. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Het kinderboek Draaf met mij vertelt een poëtisch verhaal van de geboorte van een veulen. Dat verhaal wordt beeldend vertelt door middel van dans, poppenspel, zang, muziek en theater. Componist Wies Bouma, choreografen Christel Kroese en Marjan Oostmeijer en poppenspeler Fati Mohammadi maken vanuit hun eigen disciplines verschillende scènes met amateur dansers, zangers en spelers.

Verhalenverteller en dominee Kaj van der Plas vertelt de gebeurtenissen in de manege samen met Deborah Vaessen en met het aanwezige paard genaamd Evita. Het verhaal wordt verbonden door Kitty Boon, beeldend kunstenaar/theatermaker en zo ontstaat de voorstelling.

Amateur dansers van Het Danskwartier, jong en oud zullen een zang en dans verzorgen. Bewoners van stichting INlIA uit Eelde maken tijdens de voorstelling live muziek. Kookclub De Groeve verzorgt de catering en de Vrienden van Zuidlaren en diverse vrijwilligers maken de voorstelling mogelijk. Kinderen, ouders, opa en oma's worden tijdens de voorstelling verschillende keren muzikaal en theatraal uitgenodigd om mee te doen.

10 maart 2018; aanvang 13.30 uur en 15.30 uur. Manege open 30 minuten voor aanvang, duur van de voorstelling is 45 minuten. Tickets voor de familievoorstelling zijn in de verkoop voor € 7,50 per persoon via www.festyvals.nl. Let op: De manege is onverwarmd, hou rekening met laarzen en warme kleding er zijn dekens beschikbaar. Er zijn strobalen om op te zitten er zijn enkele rolstoelplaatsen.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda