Doris Baaten speelt eerste vrouwelijke president in Annie

16 juli 2019, 06:32 - Redactie
Doris Baaten speelt eerste vrouwelijke president in Annie
Foto: Roy Beusker

Voor het eerst in de opvoeringsgeschiedenis van de musical Annie zal de rol van de president vertolkt worden door een vrouw. Doris Baaten zal deze rol op zich gaan nemen. Doris speelde in meer dan 18 musicals waaronder recent in Was getekend Annie M.G. Schmidt en Fiddler on the Roof.

Naast de 30 kinderen die in Annie te zien zijn, is nu ook de 13-koppige cast compleet. Eva van Gessel zal naast Edwin Jonker te zien zijn in de rol van Grace Farrel, Oliver Warbucks’ loyale assistent. Sjoerd Spruijt en Myrthe Huber kruipen in de huid van de geniepige Rooster Hannigan en onnozele Lily Waldorf die samen met Miss Hannigan, gespeeld door Willemijn Verkaik, proberen om Annie en Warbucks op te lichten.

Danny Houtkooper, Melinda de Vries, Dieter Spileers, Amanda Payne, Sammy Uivel, Michael Muyderman en Sterre Verschoor maken als ensemble de cast van Annie de musical compleet. Annie wordt geregisseerd door William Spaaij.

De musical gaat op 1 december in het Chassé Theater in Breda in première. Daarna reist de productie tot en met mei 2020 langs dertien theaters door het hele land.

Première
1 december 2019
Dernière
8 mei 2022
Producent
Mark Vijn
Meer over Annie (2019)Ander nieuws over Annie (2019)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda