Dorian Liveyns pakt eerste hoofdrol in grote musical en wordt Sky in Mamma Mia!

28 april 2022, 08:14 - Redactie
Dorian Liveyns pakt eerste hoofdrol in grote musical en wordt Sky in Mamma Mia!

Vanaf 12 augustus keert de Vlaamse versie van Mamma Mia! terug in de Stadsschouwburg in Antwerpen en in het Trixxo Theater in Hasselt. Door overlappende agenda’s moest er hier en daar wat geschoven worden in de cast, de meest in het oog springende nieuwkomer is daarbij Dorian Liveyns. De acteur neemt de rol over van Michiel De Meyer. Voor Dorian betekent dit meteen ook zijn eerste hoofdrol in een grote hitmusical.

“Dat ik hier enorm naar uitkijk, is echt een understatement”, steekt Dorian Liveyns enthousiast van wal. “Mamma Mia! is één groot feest. Zowat iedereen kent al die fantastische hits van ABBA, dus in die zin is het gewoon ook een cadeau om de mensen mee te mogen nemen op zo’n nostalgische, muzikale trip. De nieuwe, Vlaamse versies van de liedjes zijn bovendien erg geslaagd en zéér aanstekelijk. Zenuwen zijn er natuurlijk wel een beetje, maar ik kan vooral niet wachten om erin te vliegen met mijn Mamma Mia! collega’s”, aldus Dorian.

Nieuwe namen in het ensemble bij de herneming zijn Chris Schep, Saïn Vantomme, Bart Aerts en Lien Van den Bossche. De weergaloze Maja Van Honsté wordt alternate voor de rol van Rosie (Ilse La Monaca).

De nieuwe, Vlaamse musicalversie van Deep Bridge ging in première op 7 maart 2020.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda