Dopper-actie The Bridges of Madison County

1 juni 2018, 13:02 - Redactie
Dopper-actie The Bridges of Madison County

Drink je ijsthee zoals Francesca en Robert in The Bridges of Madison County. Bij aankoop van kaarten voor de musical, die van 20 juni tot en met 8 juli speelt in het DeLaMar Theater, ontvang je op vertoon van je kaarten bij de merchandisebalie de speciale Bridges Dopper.

Simon Lévelt ontwikkelde speciaal voor The Bridges of Madison County een zomerse ijsthee, met sinaasappel en tonen van citroen. Boek dus nu je kaarten en dan maak jij binnenkort net als Francesca en Robert heerlijke ijsthee om mee te nemen in je Dopper. De speciale doppers zijn in beperkte oplage geproduceerd.

De cast bestaat uit onder andere René van Kooten, Lone van Roosendaal en Annick Boer. The Bridges of Madison County vertelt over de korte maar hevige romance tussen de huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de rondreizende fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop.

De Italiaanse Francesca is door haar huwelijk terechtgekomen op het Amerikaanse platteland in Madison County, Iowa, waar zij een weinig opwindend bestaan leidt. Per toeval leert ze Robert kennen en komt voor een moeilijke keuze te staan: meegaan met de man van haar dromen of kiezen voor haar gezin. Heeft ze de kracht om die tweede kans te grijpen en haar - en ook zijn - eigen geluk na te streven?

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda