Doornroosje de Musical vanaf oktober in Vlaamse cultuurcentra

14 augustus 2018, 12:21 - Redactie
Doornroosje de Musical vanaf oktober in Vlaamse cultuurcentra

Na de Koningin Elisabethzaal, Theater Elckerlyc, Capitole en Ethias Theater gaat Doornroosje dit najaar op tournee. De productie strijkt vanaf 6 oktober neer in verschillende cultuurcentra in Vlaanderen.

De cast en het ensemble van de voorstelling werd lichtjes aangepast voor deze tour. Deep Bridge voegde twee nieuwe namen toe aan de cast van de sprookjesmusical: Mark Tijsmans vervangt Walter Baele als koning en Afra Voesenek vervangt Liv Van Aelst als koningin. Helle Vanderheyden is prinses -af en krijgt de rol van Goede Fee. Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem blijven schitteren als prinses en prins.

Mark Tijsmans vervangt Walter Baele als koning, de acteur werd bij het grote publiek bekend door zijn rollen in Thuis en Flikken. Verder was Mark de oprichter van de Ketnetband en daarmee ook een van de originele Ketnet wrappers. Daarnaast verdiende Mark Tijsmans zijn sporen ook in diverse musicals: zo was hij o.a. te zien in Peter Pan, Domino, Romeo & Julia, Mamma Mia! en Camelot. Eerder dit jaar schreef en regisseerde Mark ook Ridders van de ronde keukentafel voor Deep Bridge.

Afra studeerde in 2004 af aan de opleiding Muziektheater van Codarts in Rotterdam. Na verschillende schoolproducties waaronder Chicago en Closer than ever, kon ze meteen aan de slag als swing in haar eerste professionele productie, de hitmusical Mamma Mia!. Daarna volgden diverse producties waaronder de tour van Love me just a little bit more, Studio 100 sprookjesshow, Beauty & the Beast, Dora’s piratenavontuur van Studio 100, Les Misérables, Oliver en de musical Alice in Wonderland met K3.

Deep Bridge werkte voor de realisatie van Doornroosje nauw samen met producent Van Hoorne Entertainment.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda