Dolfje Weerwolfje vanaf volgende maand in het theater

2 maart 2016, 11:57 - Redactie
Dolfje Weerwolfje vanaf volgende maand in het theater

Volgende maand komt Rick Engelkes Producties met de nieuwe musical Dolfje Weerwolfje. Deze musical voor het hele gezin is gebaseerd op de gelijknamige kinderboekenreeks van Paul van Loon. Het 20-jarig jubileum van deze boekenreeks is voor de producent aanleiding om Dolfje en zijn vriendjes naar het theater te halen.

Voor deze productie kruipen drie jonge acteurs in de leeftijd 10 tot 11 jaar afwisselend in de harige huid van het hoofdpersoon Dolfje. Overige rollen worden gespeeld door onder andere Bente van den Brand en Wolter Weulink. Na de première op zondag 17 april zal deze griezelig leuke familiemusical te zien zijn door heel Nederland.

Rick Engelkes heeft samen met griezelschrijver Paul van Loon na een lange zoektocht drie geschikte Dolfjes gevonden om deze rol te spelen. Naast Dolfje zullen ook de rollen van Timmie en Noura worden gespeeld door jonge acteurs. Bente van den Brand en Wolter Weulink zijn de ouders van het jonge weerwolfje. Bente is onder andere bekend van Tarzan, Soldaat van Oranje en Hartsvrienden.

De voorstelling is in heel Nederland te zien van 8 april tot en met 5 juni.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda