Doe mee met de musical Dagboek van een Herdershond

21 november 2021, 13:39 - Redactie
Doe mee met de musical Dagboek van een Herdershond

Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht zijn voor de musical Dagboek van een Herdershond op zoek naar harmonieën, fanfares, figuranten en kinderen. De televisieserie komt volgend voorjaar tot leven in een speciaal gebouwd pop-up theater in MECC Maastricht.

Regisseur Servé Hermans: “In Dagboek van een Herdershond willen we het dorpse Limburgse leven laten zien. Daar hoort natuurlijk een fanfare of harmonie bij voor de optochten, de processies en de jaarlijkse dorpskermis.”

“Het Limburgse dorpsplein moet tot leven komen, dat is de plek waar alle bewoners samenkomen om elkaar te ontmoeten. Vandaar dat we ook op zoek zijn naar 40 figuranten die samen met de cast de gemeenschap gaan vormen. En we zijn op zoek naar kinderen van 9 tot 13 jaar die acteer- of musicalambities hebben. Zij spelen straks mee in de schoolklas van meneer Bongaerts”, vult producent Albert Verlinde aan.

Meer informatie is te vinden op toneelgroepmaastricht.nl/oproep. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website tot 15 december aanmelden. Dagboek van een Herdershond is in mei en juni 2022 te zien is in MECC Maastricht.

Première
8 mei 2022
Dernière
17 juli 2022
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over Dagboek van een Herdershond Ander nieuws over Dagboek van een Herdershond
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda