Dit zijn de winnaars van Op zoek naar…

3 februari 2023, 22:15 - Redactie
Dit zijn de winnaars van Op zoek naar…

Vanavond was de grote finale van de zesde editie van Op zoek naar.... In de afgelopen weken streden Lya Luca, Dominique de Bont, Victor Lammertijn, Paul Morris, Wendela van Sprundel, Davy Reedijk, Magtel de Laat, Melissa Peters, Dylan Meischke, Aimée de Pater, Imahni Tsolakis, Jarno Korf, Danique Graanoogst, Shay Lachman, Tristan van der Lingen en Jeffrey Zwaan om de felgebeerde hoofdrollen van Danny en Sandy in de nieuwe, frisse versie van Grease.

De opening van de avond werd gedaan door bijna alle kandidaten met het nummer The Show Must Go On. Aimée kon er helaas niet bij zijn vanavond door ziekte. Na de solo’s en als afsluiting het groepsnummer You Can't Stop the Beat uit Hairspray vielen Dominique en Paul die I’m the Greatest Star en Gethsemane zongen als eerste kandidaten af. Magtel, Victor, Danique en Tristan gingen vervolgens door naar de spannende sing-off. De finale werd vervolgens gewonnen door Tristan en Danique die zodoende binnenkort samen te zien zullen zijn als Danny en Sandy in Grease.

Het gastjurylid deze finale was Pia Douwes, naast de vaste juryleden Marlijn Weerdenburg, Jim Bakkum en Maurice Wijnen.

Grease zal op maandagavond 3 april in het DeLaMar Theater in Amsterdam in première gaan en zal daarna te zien zijn in diverse theaters tot en met eind oktober. In Grease speelt William Spaaij de rol van Vince Fontaine, Jonathan Vroege is te zien als Kenickie, Esmée Dekker vertolkt de rol van Rizzo en Marjolijn Touw is te zien als de schooldirecteur.

Alle optredens van de finale bekijk je op deze pagina.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda