Dirty Dancing keert in 2023 terug op West End

9 juni 2022, 13:08 - Redactie
Dirty Dancing keert in 2023 terug op West End

Dirty Dancing zal volgend jaar voor een korte periode gaan terugkeren op West End. De musical zal vanaf 21 januari tot en met 29 april gaan spelen in het Dominion Theatre. Details over de cast zijn er op dit moment no zullen op een later moment worden aangekondigd. Wel is al duidelijk dat Federico Bellone de musical zal regisseren.

Het verhaal is gebaseerd op de bekende film Dirty Dancing uit 1987 met Jennifer Grey en Patrick Swayze in de hoofdrollen. De film gaat over een meisje (Frances) dat tijdens haar vakantie verliefd wordt op een dansleraar. De musical ging in november 2004 in première in Australië. Op West End was de voorstelling voor het eerst in oktober 2006 te zien, in 2008 kwam de musical naar Nederland.

“We can't wait to bring this amazing show back to the Dominion Theatre following its incredible audience reception earlier this year. Now more than ever, theatre needs the excitement and joy that Dirty Dancing brings – you'll have the time of your life!” aldus producent Karl Sydow.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda