Deze zomer extra voorstellingen Ciske de Rat in het DeLaMar Theater

23 februari 2017, 19:35 - Redactie
Deze zomer extra voorstellingen Ciske de Rat in het DeLaMar Theater

Ciske de Rat zal deze zomer terug gaan keren naar Amsterdam. In verband met de grote vraag naar kaarten wordt de speelperiode van de musical verlengd. Na de landelijke tournee worden er van 12 tot en met 23 juli extra voorstellingen gespeeld in het DeLaMar Theater. De kaartverkoop voor deze voorstellingen is per direct gestart.

"Amsterdam heeft Ciske de Rat de afgelopen maanden opnieuw omarmd. Het is fantastisch om te zien hoe dit oer-Hollandse verhaal nog altijd jong en oud weet te ontroeren. Ik ben er trots op dat we deze zomer terugkeren naar de stad die zo onlosmakelijk verbonden is met Ciske" aldus Albert Verlinde.

Danny de Munk: “Ik ben vereerd en dankbaar dat het publiek zo massaal naar het theater komt. Mijn laatste voorstellingen als Ciske speel ik straks in Amsterdam, dat maakt het afscheid van mijn rol nog specialer!”.

De musical ging op 20 november afgelopen jaar in première in het DeLaMar Theater en was daar de afgelopen vier maanden te zien. Vanaf volgende week maakt de voorstelling een tournee langs de grotere theaters in Nederland.

Scenefoto's: Roy Beusker

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda