Deze week een speciale aflevering van de Volgspot Cast – De Musical Podcast

28 april 2024, 10:30 - Redactie
Deze week een speciale aflevering van de Volgspot Cast – De Musical Podcast
Foto: Musicalweb

Deze week een speciale aflevering van de Volgspot Cast - De Musical Podcast. Want voor het eerst is de podcast live op locatie opgenomen, en wel vanaf een hele chique locatie. Speciaal voor het Musical Awards Gala ging De Volgspot Cast on tour en waren Elindo Avastia en Diego González-Clark er live bij. In hun mooiste kostuums stonden zij aan de rode loper in het AFAS Theater in Leusden, om iedereen het hemd van het lijf te vragen. Ook spraken zij achteraf met een aantal hele blije Nederlandse en Belgische winnaars.

De Volgspot Cast - De Musical Podcast is te beluisteren via je favoriete podcast-app. Liever de podcast zien met beeld? Ga dan nu naar het YouTube-kanaal van Elindo Avastia en bekijk de podcast.

Elindo Avastia en Diego González-Clark laten iedere week hun volgspot schijnen op alles voor én achter de schermen in de wereld van musical en theater. Ze delen hun musical ervaringen, bespreken belangrijke onderbelichte onderwerpen en taboes, geven je een exclusief kijkje in de keuken en ze leuteren over het laatste musicalnieuws. Ze bellen met bekende en minder bekende musical artiesten en beantwoorden iedere week een vraag van de luisteraars in de ShowsTopper van de week.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda