Dennis Willekens volgend seizoen in She Loves Me

29 december 2017, 12:56 - Redactie
Dennis Willekens volgend seizoen in She Loves Me
Foto: Karen Scheffers

Dennis Willekens gaat de rol van Ladislav Sipos spelen in de musical She Loves Me die De Kernploeg komende zomer wil produceren. Als de crowdfundingsactie via Voordekunst succesvol blijkt, wordt She Loves Me de opvolger van A New Brain, eerder dit jaar te zien. A New Brain was de eerste productie van de producent.

In She Loves Me gaat Dennis de rol spelen van Ladislav Sipos, een collega van Steven Kodaly (Freek Bartels) en Arpad Laszlo (Jip Bartels) in de parfumerie. De musical is gebaseerd op een toneelstuk dat vervolgens ook de film You’ve Got Mail werd.

Voor de realisatie van She Loves Me is De Kernploeg via de website Voordekunst.nl een noodzakelijke crowdfundingsactie begonnen.

"Met She Loves Me zetten we een volgende stap in de verbreding van het musicalaanbod in Nederland en zijn we voornemens een prachtig stuk te spelen dat je anders niet zo snel in ons land zult zien. Helaas kunnen we deze voorstelling alléén produceren als onze crowdfundingsactie slaagt. Bijna 200 mensen hebben reeds gedoneerd, maar we zijn er nog niet. We hebben nog precies één week om het streefbedrag bij elkaar te krijgen. Door te sponsoren, draag je niet alleen bij aan de totstandkoming van She Loves Me maar ook aan de verbreding van het musicalgenre in Nederland" aldus Erwin Aarts namens De Kernploeg.

In ruil voor een donatie biedt het gezelschap diverse tegenprestaties aan. De actie loopt t/m 5 januari en steunen kan vanaf €10,- via de-kernploeg.nl/crowdfunding.

Indien She Loves Me doorgaat zal de musical is te zien zijn van 7 juli tot en met 15 juli 2018 in Dansmakers, een onderdeel van de Kromhouthal in Amsterdam.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda