DeLaMar Theater Amsterdam viert 6-jarig bestaan met beste weekend

30 november 2016, 11:19 - Redactie
DeLaMar Theater Amsterdam viert 6-jarig bestaan met beste weekend

Het DeLaMar Theater in Amsterdam vierde afgelopen maandag haar 6-jarig bestaan. Dit na het best bezochte weekend in de 6-jarige historie van het theater, met 8.500 bezoekers bij 3 voorstellingen Ciske de Rat, Best of IDFA en de DeLaMar toneelproductie Palm Springs. In de hele maand november bezochten bijna 30.000 mensen de voorstellingen, evenementen en zakelijke events in het DeLaMar Theater.

Afgelopen weekend, 25, 26 en 27 november, ontving het theater 4.500 bezoekers voor Best of IDFA, 2.500 bezoekers voor Ciske de Rat en 1.500 voor Palm Springs. Nog niet eerder was het aantal bezoekers in 1 weekend zo groot.

Deze aantallen illustreren de hoge gemiddelde bezetting van de hele maand november. De maand stond in het teken van mooie rode loper evenementen: op 19 november vond de première van Palm Springs plaats en een dag later op 20 november ging Ciske de Rat in première. Beide voorstellingen ontvingen lovende recensies. Ook bij de evenementen zoals de filmpremière van Soof 2 en bij zakelijke events van bijvoorbeeld Group M kwamen duizenden bezoekers over de vloer.

"Het DeLaMar Theater is nu 6 jaar geopend en het publiek weet ons nog steeds keer op keer te vinden. We zijn trots op de voorstellingen die op dit moment in ons theater staan en ook blij met de filmpremières en zakelijke events die in ons mooie theater plaatsvinden. We zien met plezier en veel vertrouwen de maand december tegemoet en ik verheug me ook nu al op de mooie voorstellingen en evenementen in 2017." aldus Edwin van Balken, directeur DeLaMar Theater.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda