Dear Evan Hansen en Moulin Rouge! keren terug op Broadway

13 mei 2021, 21:01 - Redactie
Dear Evan Hansen en Moulin Rouge! keren terug op Broadway

Nadat eerder deze week een groot aantal musicals de terugkeer op Broadway aankondigde zijn daar nu ook aankondigingen van de musicals Dear Evan Hansen en Moulin Rouge!.

Dear Evan Hansen zal per 11 december gaan terugkeren in het Music Box Theatre, de bekendmaking van de cast volgt op een later moment. Tegelijkertijd is bekendgemaakt dat Dear Evan Hansen in Londen vanaf 26 oktober weer zal gaan spelen in het Noël Coward Theatre. Dear Evan Hansen gaat over een impopulaire middelbare scholier, wiens sociale leven verbetert nadat hij zich opdringt bij de familie van een klasgenoot die zelfmoord heeft gepleegd.

Moulin Rouge! zal vanaf 24 september weer gaan spelen in het Al Hirschfeld Theatre. De musical, gebaseerd op de musicalfilm uit 2001 van regisseur Baz Luhrmann, speelde sinds 28 juni 2019 op Broadway en ging officieel in première op 25 juli 2019. Ook in Londen start Moulin Rouge! in het najaar. De eerste voorstelling in het Piccadilly Theatre staat gepland op 12 november met een officiële première op 8 december. Moulin Rouge speelt zich af rond de beroemde gelijknamige Parijse nachtclub Moulin Rouge tijdens de Belle Époque, in de jaren negentig van de negentiende eeuw.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda