De Sprookjessprokkelaar volgend jaar in Kursaal Oostende

29 juni 2018, 09:04 - Redactie
De Sprookjessprokkelaar volgend jaar in Kursaal Oostende

Kursaal Oostende brengt van 7 tot 9 april 2019 de Efteling aan Zee. Er zullen in totaal vijf voorstellingen gebracht worden van de familiemusical De Sprookjessprokkelaar. Het gaat om een exclusieve samenwerking waarbij het Kursaal voor de gelegenheid wordt omgetoverd in een sprookjesachtige Efteling omgeving.

Kursaal Oostende, Efteling Theaterproducties en Senf Theaterproducties bundelen de krachten om in de paasvakantie van 2019 om Efteling aan Zee te brengen.

“Het gaat om een exclusieve samenwerking waarbij de naam Efteling aan Zee alleen door het Kursaal mag gedragen worden. We zijn trots op deze nieuwe samenwerking en willen op deze manier gezinnen met kinderen aantrekken in de paasvakantie. De Efteling staat voor een sterk merk en heeft een zeer kwalitatieve reputatie ophet vlak van theaterproducties. We gaan de volledige beleving van het pretpark en de theatershows creëren in het Kursaal," aldus Gwen Nys, adjunct-directeur van Kursaal Oostende.

Er zullen verschillende bewoners uit de Efteling aanwezig zijn als animatie en in de verschillende decors kan je poseren voor de foto. De kinderen mogen verkleed komen naar het Kursaal en zullen zich gratis kunnen laten schminken in hun favoriete sprookjesfiguur. Kortom, de beleving van de Efteling, maar in het Kursaal van Oostende.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda