De Eindmusical winnaar Gouden Stuiver 2018

11 oktober 2018, 22:04 - Redactie

Het programma De Eindmusical is tijdens het Televizier-Ring Gala de winnaar geworden van de Gouden Stuiver 2018. De prijs voor het beste jeugdprogramma werd uitgereikt door Ronnie Flex, die voor de uitreiking nog optrad met de dansende zusjes Norah, Yarah en Rosa. Actrice Mila nam de prijs in ontvangst. De overdonderde tiener bedankte uiteraard alle kijkers. Maar ook coach en musicalkenner Maurice Wijnen.

De Eindmusical is een achtdelige scripted-reality serie over een groep 8. Onder begeleiding van een professioneel team bestaande uit o.a. Maurice Wijnen (musical expert) en Carline Brouwer (regisseur van o.a. The Bodyguard) studeert de klas in een vakantiehuis hun eindmusical in. De klas leert elkaar nóg beter kennen en thema’s als verliefdheid, pesten, heimwee en het naderende afscheid van groep 8 komen aan bod.

Uiteindelijk is het moment daar: de grote opvoering van hun musical met daarin bekende hits van het Junior Songfestival. Een spannend, emotioneel maar vooral swingend afscheid van acht jaar basisschool.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda