Dave Dekker is alternate van Ridder van Kooten in Tina de musical

2 oktober 2017, 09:28 - Redactie
Dave Dekker is alternate van Ridder van Kooten in Tina de musical

Dave Dekker zal dit seizoen als alternate van Ridder van Kooten te zien zal zijn in Tina de musical zo heeft producent Homemade Productions aangekondigd.

Dave Dekker kreeg landelijke bekendheid met zijn hoofdrol als kleine Ciske in Ciske de Rat de musical, waar hij na afloop van de première toenmalig Koningin Beatrix mocht ontmoeten. Daarna nam hij deel aan The Voice Kids seizoen 1 en kreeg hij zijn eigen real life soap bij SBS: Dave Dekker Dendert Door. Met Danny de Munk nam hij het nummer Laat ons niet alleen op. Zijn zelfgeschreven single Ik kijk in je ogen is later opnieuw uitgebracht door Gerard Joling en Jandino Asporaat. Dave zal Ridder van Kooten, tijdens de tour van Tina de musical, een aantal keer vervangen en de rol van koerier Bobby spelen.

Tina de musical, met onder andere Annick Boer, Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten en Mylène & Rosanne, gaat op zondag 22 oktober in première in het Zaantheater in Zaandam en is daarna tot en met 1 april 2018 ruim 100 keer te zien in heel Nederland.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda