Crowdfunding voor Nederlandse musical speelfilm Julia

9 februari 2018, 13:09 - Redactie
Crowdfunding voor Nederlandse musical speelfilm Julia

Wat nou als het leven een musical was? Op die vraag zoekt meester Koen in de nieuwe Nederlandse speelfilm Julia, een antwoord. Tijdens zijn zoektocht valt hij als een blok voor Julia, zijn nieuw buurvrouw. Koen is ten einde raad maar gelukkig staan zijn vrienden en kinderen uit de klas hem bij.

Nijmeegse filmmaker Frits Tutuarima begon vier jaar geleden met het idee van een (low-budget) musicalfilm. Inmiddels is het team uitgegroeid tot 15 crewleden en een cast van 30 personen. Samen werken ze toe naar een prachtige speelfilm. "Mijn eigen ‘kindje’ Julia vorm zien krijgen en heel veel enthousiaste reacties mogen ontvangen, is een droom die uitkomt. Samen maken wij Julia tot een succes!"

Schrijver en componist Quirijn van den Berk uit Grave is ook enthousiast over Julia: "Verfrissend, de combi die het enthousiaste team achter Julia zoekt tussen te gekke beelden, en een keur aan musicalfacetten. Dat dan ook nog doorspekken met een tikkeltje levenswijsheid betekent: succes verzekerd! Ik ben er trots op dat mijn muziek er straks ook één van de bouwstenen van mag zijn."

Om deze productie tot een succes te brengen is er financiële steun nodig. Daarvoor heeft het team van Julia een crowdfunding pagina opgestart. Frits: "Er komt veel bij kijken als je een film maakt, en zeker een musical-film, hier hebben wij budget voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan de huur van locaties, reiskostenvergoeding, apparatuur, make-up en kleding."

Het project steunen kan door te doneren via voordekunst.nl/projecten/6843-julia of bekijk de website juliadefilm.nl.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda