Crowdfunding voor benefietvoorstelling van Peter Pan: Het échte Verhaal

schedule21 februari 2017, 08:14 - Redactie
Crowdfunding voor benefietvoorstelling van Peter Pan: Het échte Verhaal

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) brengt al meerdere seizoenen benefietvoorstellingen voor kinderen die door hun afkomst of thuissituatie nooit naar het theater kunnen gaan. Producties als Oorlogswinter de Musical en De Tovenaar van Oz werden door meer dan 6.200 kansarme kinderen bezocht. Nu is het de beurt aan Peter Pan: Het echte verhaal op 31 maart in Schouwburg Amstelveen.

Deze unieke avond wordt mogelijk gemaakt door de crowdfunding-actie van het NJMT op het culturele platform Voor de Kunst! Al meer dan 75% van het streefbedrag is nu binnengehaald. Doneren kan al vanaf €20, waarmee één kansarm kind de mogelijkheid krijgt de voorstelling te bezoeken en te gaan geloven in de wereld van wensen en de kracht van geluk.

Tegenprestaties zijn o.a. meet & greets, zanglessen van regisseur en schrijfster Elise Berends, een tafeltennistraining van bondscoach Elena Timina of een tatoeage van de internationaal bekende tattoo-artist Hanz van der Velde van Yugen Tattoo.

Voor de benefietvoorstelling werkt het NJMT samen met Save the Children Nederland en Humanitas. Beide organisaties helpen kinderen bij lastige situaties en investeren in hun toekomst. Peter Pan gaat over kinderen in Nimmerland die leren te vertrouwen in hun droomwereld, zonder dat volwassenen het leven nodeloos ingewikkeld maken.

Save the Children Nederland en Humanitas helpen kinderen zodat zij weer als kind kunnen leven en dromen. Ambassadeurs van deze voorstelling zijn onder andere Martijn Krabbé en Carlo Boszhard. Doneren voor de voorstelling kan op deze pagina.

Première
1 oktober 2016
Dernière
16 juni 2017
Producent
Meer nieuws over Peter Pan
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

The Making of Hello Dolly! – Aflevering 4schedule 22 februari 2020, 19:27
Eerste castleden Hello Again aangekondigdschedule 22 februari 2020, 16:22
Nieuwe posters van live-action Mulanschedule 21 februari 2020, 19:13
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda