Crowdfunding voor benefietvoorstelling van Peter Pan: Het échte Verhaal

21 februari 2017, 08:14 - Redactie
Crowdfunding voor benefietvoorstelling van Peter Pan: Het échte Verhaal

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) brengt al meerdere seizoenen benefietvoorstellingen voor kinderen die door hun afkomst of thuissituatie nooit naar het theater kunnen gaan. Producties als Oorlogswinter de Musical en De Tovenaar van Oz werden door meer dan 6.200 kansarme kinderen bezocht. Nu is het de beurt aan Peter Pan: Het echte verhaal op 31 maart in Schouwburg Amstelveen.

Deze unieke avond wordt mogelijk gemaakt door de crowdfunding-actie van het NJMT op het culturele platform Voor de Kunst! Al meer dan 75% van het streefbedrag is nu binnengehaald. Doneren kan al vanaf €20, waarmee één kansarm kind de mogelijkheid krijgt de voorstelling te bezoeken en te gaan geloven in de wereld van wensen en de kracht van geluk.

Tegenprestaties zijn o.a. meet & greets, zanglessen van regisseur en schrijfster Elise Berends, een tafeltennistraining van bondscoach Elena Timina of een tatoeage van de internationaal bekende tattoo-artist Hanz van der Velde van Yugen Tattoo.

Voor de benefietvoorstelling werkt het NJMT samen met Save the Children Nederland en Humanitas. Beide organisaties helpen kinderen bij lastige situaties en investeren in hun toekomst. Peter Pan gaat over kinderen in Nimmerland die leren te vertrouwen in hun droomwereld, zonder dat volwassenen het leven nodeloos ingewikkeld maken.

Save the Children Nederland en Humanitas helpen kinderen zodat zij weer als kind kunnen leven en dromen. Ambassadeurs van deze voorstelling zijn onder andere Martijn Krabbé en Carlo Boszhard. Doneren voor de voorstelling kan op deze pagina.

Première
21 januari 2024
Dernière
21 april 2024
Producent
Theater Terra
Meer over Peter Pan (2024)Ander nieuws over Peter Pan (2024)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda