Cornald Maas en Edsilia Rombley presenteren Het Grote Songfestivalfeest in Ziggo Dome

20 september 2021, 12:35 - Redactie
Cornald Maas en Edsilia Rombley presenteren Het Grote Songfestivalfeest in Ziggo Dome

Cornald Maas en Edsilia Rombley zijn de presentatoren van Het Grote Songfestivalfeest dat op 9 december in de Ziggo Dome in Amsterdam plaatsvindt. Het is de tweede keer dat dit grootste songfestivalfeest in Nederland wordt gevierd. De allergrootste songfestivalsterren uit heden en verleden komen dan speciaal naar Amsterdam voor een spetterende avond. Zo hebben de Turkse winnares Sertab Erener, The Waterloo Band, Imaani, Michael Schulte en Stefania toegezegd om hun songfestivallied in Ziggo Dome ten gehore te brengen.

Sinds Nederland in mei van dit jaar op een grootse manier het Eurovisie Songfestival heeft georganiseerd, is de Eurovisiekoorts bij de fans alleen nog maar gestegen. Presentatoren Cornald Maas en Edsilia Rombley verheugen zich op het spektakel. ‘Dit is voor mij als het allerlekkerste toetje dat je kan krijgen,’ laat Edsilia weten. ‘In mei mocht ik met drie lieve collega’s het Eurovisie Songfestival presenteren en nu mag ik opnieuw voor een kolkende massa van Eurovisiefans op het podium staan. Dan doen we het feestje nog eens dunnetjes over.’

Loreen, Brotherhood of Man, Sandra Kim, Verka Serduchka, Netta, Bobbysocks, Kristian Kostov, Johnny Logan, Go_A, OG3NE en Marija Serifovic zijn allemaal reeds bevestigd. Producent PilotStudio is blij met de nieuwe namen. "Zangeres Stefania heeft dit jaar voor Griekenland aan het songfestival meegedaan en iedereen is dol op haar," laat uitvoerend producent Manon van Alten weten. "Sertab is geweldig en Michael Schulte is een echte publiekslieveling. ‘Where are you’ van Imaani kan iedereen meezingen en met de nieuwe hype rondom ABBA zijn we ontzettend blij met The Waterloo Band. Het wordt één groot feest der herkenning."

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda