Castalbum De Tweeling beschikbaar op iTunes en Spotify

8 januari 2016, 16:51 - Redactie
Castalbum De Tweeling beschikbaar op iTunes en Spotify

Het castalbum van De Tweeling, dat eind vorige maand werd uitgebracht op CD is nu ook beschikbaar in iTunes en in Spotify. Het album kwam direct hoog binnen in de lijst van meest populaire albums in iTunes. Gisteravond bereikte het album, één dag na de digitale release, de 8e plek in de album Top 10 van iTunes.

Het album, dat € 19,95 kost, bevat alle 18 nummers uit de musical zoals ‘Voor Altijd’ en ‘Hoop Vervlogen’. Ilse DeLange en JB Meijers schreven de muziek voor De Tweeling en zijn ook, samen met Daniel Lohues verantwoordelijk voor de liedteksten. Ilse DeLange en JB Meijers hebben elkaar door hun werk voor De Tweeling ontmoet. Het was voor Ilse de eerste keer dat ze haar talent inzette voor een musical.

Naast iTunes en Spotify is de CD ook te koop in het DeLaMar Theater en online. De Tweeling staat nog tot het einde van deze maand in het DeLaMar Theater, daarna zal de musical gaan reizen naar onder andere Breda, Apeldoorn, Zwolle en Enschede.

Commercial

Overigens is er vandaag ook een nieuwe commercial voor De Tweeling gepubliceerd die vanaf morgen op TV te zien zal zijn. De nieuwe reclame zie je hieronder.

Première
11 oktober 2015
Dernière
26 juni 2016
Producent
Stichting Theateralliantie
keyboard_arrow_rightMeer over De Tweelingkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over De Tweeling
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda