Cast zomerkomedie Café Beveren maakt kennis met gelijknamig café

1 juni 2017, 11:28 - Redactie
Cast zomerkomedie Café Beveren maakt kennis met gelijknamig café

Op 2 juli gaat de nieuwe komedie Café Beveren in première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Deze komedie is de opvolger van Viva Minerva van het productiehuis Het Achterland.

Het wordt opnieuw dé zomerproductie in het Fakkeltheater en de reden om het theater een hele zomer lang open te houden. Café Beveren is een fictief verhaal, sterk gebaseerd op het Antwerpse gelijknamige café waar al 80 jaar een DECAP-orgel ten dans speelt. We maken kennis met de vaste stamgasten, zo is er Irma even oud als Café Beveren maar op zijn minst nog even vitaal, Franske de simpele jongen die ieders hart steelt, Theo, stapelzot van het pijporgel en Nancy die voor ze haar ‘vitrien’ opent in de rosse buurt altijd nog even binnenspringt voor haar dagelijkse porto.

Bazin Jeanine ziet ze maar al te graag komen. De dagelijkse routine wordt echter verstoord door een opmerkelijke gast een zekere Dennis uit Apeldoorn. Een charmante verschijning, tot blijkt dat zijn bezoek toch niet zo onschuldig is en Café Beveren op zijn grondvesten davert.

De rollen zullen worden gespeel door Janine Bischops, Peter Van Asbroeck, Linda De Ridder, Peter Van de Velde, Annemarie Picard en Thomas Van Goethem. De repetities gingen een week geleden van start. Café Beveren is te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater van 30 juni tot en met 13 augustus.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda