Alice in Wonderland on Ice in Kursaal Oostende

1 juni 2017, 13:47 - Redactie
Alice in Wonderland on Ice in Kursaal Oostende

Kursaal Oostende pakt in de kerstperiode uit met het magische verhaal van Alice in Wonderland op ijs. Het belooft een bijzondere familievoorstelling te gaan worden met internationale kunstschaatsers.

Iedereen kent de magische avonturen van Alice in Wonderland. Het verhaal werd al in 1865 geschreven door Lewis Carroll en werd gedurende 150 jaar in verschillende vormen uitgevoerd. Van theatervoorstellingen tot speel- en tekenfilms. Het verhaal blijft ook vandaag een populaire klassieker onder de sprookjes.

Burgemeester Johan Vande Lanotte is alvast enthousiast: "Kursaal Oostende staat er ondertussen om bekend om elke zomer een internationale musical naar de Stad aan Zee te halen. We willen nu met het Kursaal ook in de winterperiode zorgen voor een totaalspektakel. Ik ben dan ook fier dat we met deze 'Alice in Wonderland' op een mooie en kwalitatieve manier het winteraanbod in Oostende kunnen vervolledigen."

Het podium van Kursaal Oostende zal voor Alice in Wonderland omgetoverd worden in een schaatspiste met grote videoprojecties rond en op het ijs. Het gaat om een Russische productie, het verhaal wordt in het Nederlands gebracht en er wordt geschaatst onder begeleiding van Engelse muziek.

De shows vinden plaats op 27 en 28 december in Kursaal Oostende om 16:00 uur.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda