Cast tourversie van De gelaarsde Kat aangekondigd

6 juli 2017, 18:12 - Redactie
Cast tourversie van De gelaarsde Kat aangekondigd

De Efteling heeft de cast aangekondigd van de tourversie van De gelaarsde Kat. Marcel Visscher zal net als in het Efteling Theater de rol van De gelaarsde Kat gaan vertolken, ook Dick Cohen gaat mee op tournee om de rollen van Kattenvrouw Agàta, Koning Christiaan van den Eerste de Tweede en Molenaar te gaan spelen.

Nieuw is Nienke Latten die de rol van Prinses Tessa zal gaan spelen en ook nieuw is Jeroen Molenaar in de rol van Molenaarszoon Bas. In het Efteling Theater speelde Vajèn van den Bosch de rol van Prinses Tessa en Soy Kroon was de Molenaarszoon.

Het eseemble bestaat uit: Demi Kromheer, Demy Janssen, Eli ter Hart, Joey Leroy, Karin Hermsen, Pepijn Schwartz en Sharon Verdegem.

De vaste kindercast bestaat uit: Anke van Hal, Bob van de Weijdeven, Bridget Looijmans, Britta Caris, Derek Daal, Floor Brüggenwirth, Hugo Wagenmakers, Imahni Tsolakis, Isabel Diaferia, Jippe Beldman, Judith van der Wijst, Lisa Kipping, Mats Hoogland, Naomi Kipping, Nick van der Stroom, Rosanne van Abeelen, Ryk Helle, Thijs Stortelers, Valerie Lemon, Werner Lucas Spijkerman en Yara Korver. Naast de kindercast spelen iedere speeldag 20 kinderen gekleed als kat een eenmalige rol.

De tournee zal op zaterdag 14 oktober starten in Uden. Komend seizoen zal in het Efteling Theater de voorstelling Sprookjessprokkelaar de musical te zien zijn.

Première
2 oktober 2016
Dernière
15 april 2018
Producent
Efteling Theaterproducties
Meer over De gelaarsde Kat (2016) Ander nieuws over De gelaarsde Kat (2016)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda