Cast Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand brengt single uit

6 oktober 2023, 10:35 - Redactie
Cast Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand brengt single uit

De cast van de nieuwe familiemusical Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand brengt een single uit. Vanaf vandaag is De Zwarte Hand te beluisteren via Spotify.

De Zwarte Hand is een vrolijk en energiek nummer waarin Pietje samen met Peentje, Blikkie en Engel de Bende van de Zwarte Hand opricht. Het nummer gaat over de kracht van vriendschap en het goede doen, door elkaar te helpen.

Producent Rick Engelkes vertelt enthousiast: "We zijn zo trots op deze voorstelling en de muziek dat we dit nummer al voor de première willen delen. De Zwarte Hand is een swingend nummer, waarmee we het publiek een voorproefje geven van ‘Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand’. Na de première volgt de rest van het album, zodat bezoekers de voorstelling thuis nog eens kunnen herbeleven, of zodat het publiek van te voren thuis al kan oefenen." De muziek is gecomponeerd door Fonds Merkies en Laurens Goedhart, met liedteksten van Bruun Kuijt en Ammes Brandenburg.

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand is gebaseerd op de geliefde boeken van Chris van Abkoude, en is een hartverwarmend avontuur voor jong en oud. De première van de voorstelling vindt plaats op 15 oktober in de Schouwburg Haarlem.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda