Cast Misfit de Musical bekendgemaakt

18 januari 2023, 16:11 - Redactie
Cast Misfit de Musical bekendgemaakt

Morssinkhof Terra Theaterproducties heeft vandaag de volledige cast van Misfit de Musical bekendgemaakt. Afgelopen jaar werd al aangekondigd dat de productie dit seizoen in de Nederlandse theaters te zien zou zijn. De musical is gebaseerd op de succesvolle Misfit films en serie. Misfit de Musical is van de makers van de 100% COCO de Musical en Brugklas de Musical.

De eerste Misfit-film verscheen in 2017 in de Nederlandse bioscoop, gevolgd door Misfit 2 in 2019, Misfit 3 in 2020 en Misfit de Switch in 2022. Door het grote succes van deze Nederlandse films is er ook een complete Misfit-serie te zien op Netflix. Dit jaar brengt Morssinkhof Terra Theaterproducties Misfit voor het eerst als musical naar de theaters.

De musical vertelt het verhaal van de eerste Misfit-film, waarin hoofdpersoon Julia een perfect leventje heeft in Amerika, maar ineens terug moet verhuizen naar Nederland. Door de populairste meiden van de school wordt ze tot Misfit, een buitenbeetje bestempeld. Bij een talentenjacht op school krijgt ze de kans terug te gaan naar Amerika. Ze kan goed zingen, maar ze heeft met haar plankenkoorts nog nooit voor een publiek gestaan. En dan wordt ze ook nog eens verliefd op een muzikant op school.

De cast van Misfit de Musical bestaat uit Dewi Inesia, Mayke van der Zanden, Loïs Bozac en David van Dam. De musical is geschreven door Jan Tekstra, die eerder hits voor onder andere Maan, Tabitha, Jayh Jawson, Liesbeth List en Herman Brood schreef. De muziek is van Fons Merkies en de regie door Anne de Blok.

Misfit de Musical is vanaf 27 januari 2023 in de Nederlandse theaters te zien. De voorstelling gaat op 11 februari in premiere in het Zaantheater te Zaandam.

Première
11 februari 2023
Dernière
14 mei 2023
Producent
Theater Terra
Meer over Misfit de MusicalAnder nieuws over Misfit de Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda