Cast en crew Addergebroed gepresenteerd

30 november 2016, 16:22 - Redactie
Cast en crew Addergebroed gepresenteerd

In het voorjaar van 2017 gaat Addergebroed in première, een nieuwe muzikale voorstelling over giftige ambities, blinde liefde en mooi Drenthe. Tresore Producties presenteerde in de Nieuwe Kolk in Assen de cast en crew. Tony Neef zal Johannes van Lier spelen, Wieneke Remmers zijn vrouw.

Koen van Dijk schrijft het script en neemt de regie voor zijn rekening. Koen: "Uniek aan Addergebroed is de samenwerking met het Noord Nederlands Jeugd Orkest. In veel musicals wordt bezuinigd op de muziek en zingt de cast met een tape. Hier zitten straks 60 muzikanten op toneel. Bewust niet in de orkestbak, maar zichtbaar voor het publiek."

Producent Bastiaan Roeters: "Drenthe biedt een schat aan verhalen, niet alleen over armoede. Met Addergebroed wil ik daar verandering in brengen. Johannes van Lier, de hoofdpersoon, werd een van de rijkste Drenten in de geschiedenis en verloor ook al die rijkdom weer. Deze vele thema’s in zijn levensverhaal - politiek, wetenschap, Drenthe, adders, liefde - deden me bellen met regisseur Koen van Dijk: zit hier een voorstelling in?"

Addergebroed is stevig geworteld in Drenthe, mede door de samenwerking met onder andere het Drents Museum, het Drents Archief, Marketing Drenthe en de Provincie. Vanaf mei 2017 is Addergebroed in diverse Drentse theaters te zien.

addergebroed_2

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda