Cast bekend van Toms Magische Speelgoedwinkel

12 juli 2017, 16:28 - Redactie
Cast bekend van Toms Magische Speelgoedwinkel

Een stoere groep superhelden in het theater. De cast van de winterse superhero-musical Toms Magische Speelgoedwinkel van I&L Entertainment is compleet.

De cast bestaat uit Bartho Braat (Bob), Jeroen Phaff (Hades), Marleen van der Loo (Hera), Maikel Nieuwenhuis (Tom), Michelle Smit (Madeleine), Rubin van Gent (Hercules), Flore Koopen (Alkmene), Erwin Dekker (Franklin) en Ilse Hamminga (Claire de Cowgirl).

De muziek zal gemaakt worden door Bas van den Heuvel (Carlo’s tv cafe, Ladies of soul, Glennis Grace e.v.a.) en de teksten zijn geschreven door Leon van Uden (Arthur en de strijd om Camelot, Robin Hood en het verdwenen goud).

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat, komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. Hercules is zijn beste vriend en een superheld. In zijn fantasie beleven ze avonturen, totdat Hercules’ vijand Hades verschijnt. Hades wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

"Iedereen zou wel superkrachten willen hebben. Met deze voorstelling willen we daarom het superhelden-genre naar het theater brengen met een nieuwe voorstelling voor de hele familie. Een feel-good avontuur met swingende muziek, boeiende personages, aanstekelijke humor en een flinke dosis spanning. Ons doel is dat zowel jong als oud met een super-gevoel de zaal verlaat. Deze energieke en enthousiaste cast gaat daar zeker voor zorgen" aldus de producent over de voorstelling.

Na Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood en het verdwenen goud is dit de derde familiemusical van I&L Entertainment. De nieuwe voorstelling zal te zien zijn in de Nederlandse theaters vanaf december tot en met februari 2018.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda