Cast Aspe 2 aangekondigd door Uitgezonderd. Theater

12 juni 2016, 14:46 - Redactie
Cast Aspe 2 aangekondigd door Uitgezonderd. Theater

Eind april werd aangekondigd door producent Uitgezonderd. dat er volgend jaar een Aspe 2 zou gaan komen met Herbert Flack in de rol van hoofdinspecteur Van In. Nu is ook de volledige cast gepresenteerd. Jelle Cleymans zal de rechterhand gaan worden van hoofdinspecteur Van In, Frans Maas is opnieuw de innemende politiecommissaris. Nieuwe namen in de cast zijn Mathias Vergels, Helle Vanderheyden, Peter Thyssen, Pieter Klinck en Katelijne Verbeke.

Regisseur Frank Van Laecke heeft er alvast zin in in om met dit team aan de slag te gaan: "Jelle heeft reeds in de eerste theaterversie van Aspe een aantal keren de rol van Deswaef op zich genomen toen Niels Destadsbader verhinderd was. Die keuze was dus snel gemaakt, nu Niels andere verplichtingen heeft. Ik ben opgetogen over de mooie mix van jonge talenten en ervaren acteurs zoals Frans, Peter, Katelijne en Herbert. Ook deze keer gaan we de interactieve toer op met het theaterpubliek, ze leiden ons mee naar de oplossing van de moordzaak."

De eerste succesvolle theatervoorstelling haalde ruim 40000 bezoekers naar het theater. Aspe. Het dodelijk jubileum zal in première gaan op 22 januari 2017 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda