Cast aangekondigd van musical Pijnstillers

15 maart 2019, 15:42 - Redactie
Cast aangekondigd van musical Pijnstillers

Homemade Productions heeft de cast aangekondigd van de nieuwe musical Pijnstillers (naar het boek van Carry Slee). De cast van de musical bestaat uit Mitch Wolterink, Iris Bakker, Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten, Donna Jo Aarts en Danique Bol.

Pijnstillers van Carry Slee gaat over Casper. Zijn moeder heeft hem in haar eentje opgevoed. Er is wel een vader maar die heeft hij nooit gezien. Op een kwade dag krijgt zij het bericht dat ze kanker heeft en dat ze niet verder behandeld kan worden. Vanaf dat moment staat het leven van de jonge tiener helemaal op z’n kop.

En er was al zoveel aan de hand. Zijn beste vriendin zoent met een jongen van wie de ouders niet uit Nederland komen, en dat mag haar vader niet weten... dus liegt ze dat ze iets met Casper heeft. En Casper zelf heeft weer vlinders van dat meisje die net zo van muziek houdt als hij.

Casper is vastbesloten om van die laatste maanden met zijn moeder een feest te maken. Sterven kun je alleen als je het leven durft te vieren. Dus is er de muziek waar zij van houdt, en dansen ze zolang zij dansen kan.

Pijnstillers is de opvolger van de musicals Afblijven, Spijt, Razend en Fataal en zal vanaf oktober dit jaar te zien zijn in de Nederlandse theaters.

Foto: Andy Doornhein

Première
11 oktober 2019
Dernière
31 januari 2020
Producent
Homemade Productions
Meer over PijnstillersAnder nieuws over Pijnstillers
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda