Carolina Dijkhuizen volgend seizoen te zien met Donna Summer-tribute

15 juli 2018, 18:39 - Redactie
Carolina Dijkhuizen volgend seizoen te zien met Donna Summer-tribute

Carolina Dijkhuizen zal het komende seizoen in de theaters te zien zijn met een tribute aan Donna Summer. In Thank God It's Donna brengt Dijkhuizen de grootste hits van de Queen of Disco ten gehore. Tegelijkertijd vertelt zij het levensverhaal van Donna Summer, die in 2012 overleed aan de gevolgen van longkanker.

De Amerikaanse zangeres groeide in de jaren zeventig uit tot het icoon van de discogeneratie en veranderde de dansmuziek voor altijd. Zij scoorde hits met klassiekers als Last Dance, I Feel Love, Hot Stuff en MacArthur Park.

Carolina is bij het grote publiek vooral bekend van haar rollen in musicals als Aida, The Lion King, Sister Act en The Bodyguard.

Ze heeft veel zit in de Donna-shows: "Van het zingen in de kerk naar hoofdrollen in musicals en de droom om ooit een popster te worden. Donna Summer was en is nog steeds een groot voorbeeld voor mij en haar carrière loopt als een rode draad door mijn leven. Ik vind het geweldig om haar muziek levend te houden op een plek die ook voor haar heel dierbaar was: het theater."

Thank God It's Donna is een productie van Whisperland en zal vanaf 1 februari volgend jaar te zien zijn in dertig Nederlandse theaters.

Via: AD.nl

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda