Julianatoren presenteert parkshow Jul & Julia en de reis om de wereld

15 juli 2018, 11:03 - Redactie
Julianatoren presenteert parkshow Jul & Julia en de reis om de wereld

Tot en met 31 augustus vinden de Jul & Julia Zomerweken plaats in kinderpretpark Julianatoren. Bezoekers van het Apeldoornse pretpark genieten van de nieuwe parkshow Jul & Julia en de reis om de wereld. Deze show is maar liefst vier keer per dag te zien in het Jul & Julia Theater en duurt ongeveer 25 minuten.

Tevens kan er op het Torenpodium mee worden geswingd tijdens de Mexicaanse dansshow van mevrouw Suikerspin en leert meneer Kaasgaaf iedereen limbo dansen. Julia de Muis neemt iedereen dansend mee naar Thailand in Julia’s Toko Show Uiteraard kan er ook volop genoten worden van de meer dan 60 te gekke attracties, waaronder de Paardenbaan, de Sombrero en de Safaribaan.

In de nieuwe show Jul & Julia en de Reis om de Wereld, gaan de twee muizenvriendjes Jul & Julia samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin op reis naar verre landen. En dat is niet om vakantie te vieren …. De boeven hebben namelijk weer iets nieuws bedacht om de baas van Kinderpretpark Julianatoren te worden. Zouden de twee muizenvriendjes de boeven te slim af zijn?

Mevrouw Suikerspin krijgt gegarandeerd het hele park aan het swingen. Met haar nieuwe gezellige zomerse nummer “Mexico-o-oh” zet ze samen met Jul & Julia het pretpark op de kop. Iedereen danst gegarandeerd mee! En meneer Kaasgaaf houdt het limbo touw steeds lager wanneer de kleine bezoekers al dansend en swingend er onderdoor gaan. Beide shows duren ongeveer 15 minuten en zijn te zien op het Torenpodium.

Kinderpretpark Julianatoren is de hele zomervakantie alle dagen geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Van 28 juli tot en met 19 augustus is de Julianatoren geopend vanaf 9:30 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda