Bumba wint een YouTube Award

22 oktober 2019, 11:53 - Redactie
Bumba wint een YouTube Award

Het gekste Belgische clowntje bereikt een nieuwe mijlpaal: 100.000 abonnees op het Franstalige Bumba kanaal op YouTube. Bumba ontving daarvoor een YouTube Silver Creator Award, de derde voor Studio 100. Zij ontving eerder al een award voor het K3 kanaal en het Nederlandstalige Bumba kanaal. Bumba vindt het fantastisco magico dat de jonge fans hem en de andere Studio 100 helden volgen, ook op het kleine scherm online op YouTube en op Zappelin.

De Studio 100 helden volgen de fans, ook op het kleine scherm, zo ook Bumba. Bewegen met Bumba is een nieuwe mini-reeks, specifiek bedoeld voor het kleine scherm. De eerste afleveringen zijn op YouTube beschikbaar vanaf 25 oktober. Bumba wil met deze nieuwe reeks de allerkleinsten op een grappige wijze stimuleren om actief te zijn.

Bumba maakt al 15 jaar kindjes blij. Bumba staat voor 220 afleveringen van de reeks op TV, uitgezonden in 33 verschillende landen, meer dan 300 miljoen views op YouTube en uitverkochte zalen met super enthousiaste kindjes voor de Bumba theatershows elk jaar. Komend seizoen is Bumba met de voorsteling Bumba op reis te zien in de Nederlandse theaters.

Het Nederlandstalige YouTube kanaal van Bumba telt 417.000 abonnees. Dat zijn dus samen met het Franstalige kanaal meer dan een half miljoen jonge fans.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rapunzel de Musical
Datum: 07-10-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda