Bumba vanaf volgend jaar terug in de Nederlandse theaters

9 december 2016, 11:51 - Redactie
Bumba vanaf volgend jaar terug in de Nederlandse theaters

Wegens groot succes komt het populairste clowntje van de Benelux vanaf januari weer terug naar de Nederlandse theaters met Bumba in Dromenland. En Bumba komt niet alleen, want hij neemt al zijn trouwe vriendjes mee. De theatershow Bumba in Dromenland is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 1 jaar. Het aangepaste licht- en geluidsniveau maakt de show een bijzondere belevenis voor de allerkleinsten.

Het verhaal van Bumba in Dromenland gaat over kleine Loes. Elke avond moet zij op tijd naar bed, samen met haar lievelingsknuffel Bumba. Plotseling komt haar knuffel tot leven en neemt hij haar mee naar een wereld waar alles mogelijk is.

Namelijk naar het Bumbacircus waar Bumba en zijn vriendjes de grappigste avonturen beleven! Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby toveren samen met Bumba een lach op alle kindergezichten tijdens hun allereerste theaterbelevenis en nemen iedereen mee naar dromenland. En het eerste theaterbezoek van de allerkleinsten wordt helemaal compleet gemaakt met de gelegenheid om na de voorstelling Bumba een knuffel te geven in de foyer.

Bumba in Dromenland is van 28 januari tot en met 7 mei te zien in de theaters.

Première
4 januari 2025
Dernière
4 mei 2025
Producent
Studio 100
Meer over Het Verjaardagsboek Ander nieuws over Het Verjaardagsboek
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda