Brigitte Heitzer ook te zien als Diana in Diana & Zonen

19 maart 2021, 17:58 - Redactie
Brigitte Heitzer ook te zien als Diana in Diana & Zonen
Foto: Daria & Misja

Brigitte Heitzer gaat de rol van Diana spelen in de nieuwe Nederlandse musical Diana & Zonen. Dat is vandaag bekendgemaakt in het televisie-programma Tijd voor Max. Brigitte, onder meer succesvol als Eva Perón in de musical Evita, wisselt deze rol af met Marlijn Weerdenburg. Ze gaat twee vaste voorstellingen in de week spelen.

Diana & Zonen is een productie van MediaLane en Stichting Theateralliantie. De musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de wereldwijd op de voet gevolgde relatie tussen Prins Harry en Meghan Markle. Maurice Wijnen, creative director MediaLane: "We zijn heel blij dat Brigitte aan boord is. Zij imponeerde ons tijdens de audities als sterke, daadkrachtige prinses. Daarnaast brengt Brigitte veel ervaring mee. Ze is een gevestigde musicalactrice met een uniek en aanstekelijk talent."

Brigitte Heitzer: "Deze nieuwe rol is weer een fantastische uitdaging en ik verheug me om, na Evita en Marilyn Monroe, weer een sterke persoonlijkheid te mogen spelen. Diana was een vrouw die zich niet liet dwingen om alleen maar ja te knikken. Ze vocht voor haar eigen ruimte, binnen een wereld waarin iedereen vastzit aan regels en tradities."

Diana & Zonen zal in september in première gaan in het DeLaMar Theater in Amsterdam en reist daarna langs de Nederlandse theaters.

Première
12 september 2021
Dernière
24 april 2022
Producent
MediaLane
Meer over Diana & ZonenAnder nieuws over Diana & Zonen
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda