Bossche bollen en Bubbels op de eerste repetitiedag van Liften

29 augustus 2018, 11:06 - Redactie
Bossche bollen en Bubbels op de eerste repetitiedag van Liften

In Pand18 in ’s-Hertogenbosch zijn de repetities begonnen van de door I&L Entertainment geproduceerde komedie Liften. De dag begon met Bossche Bollen van Jan de Groot en natuurlijk Bubbels. I&L Entertainment was de afgelopen jaren te zien met o.a. Arthur en de strijd om Camelot, Toms Magische Speelgoedwinkel en Zomer Zonder Vrouw.

Mariska van Kolck, Marleen van der Loo en Joke de Kruijf spelen de hoofdrollen in deze hilarische maar ook ontroerende komedie over schoonheid, vriendschap en het leven.

Verpleegster Saskia, Stewardess Karlijn en zangeres Veronique komen vast te zitten in de lift van schoonheidsresort ‘de Beautytoren’. Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar en elk hebben ze hun eigen reden om in de lift te stappen. Wachtend op hun redding leren ze elkaar en zichzelf beter kennen. Het zal een avond worden die hun leven voorgoed zal veranderen.

Liften is een komedie met nieuwe muziek van componist Bas van den Heuvel en een script van schrijver en regisseur Leon van Uden. Ilse Spruijt zal de choreografie verzorgen, Tim van Tooren creëert het lichtplan en Vorm & Decor is op dit moment bezig met de bouw van het decor.

Première
14 oktober 2021
Dernière
9 december 2021
Producent
I&L Entertainment
Meer over Liften 2 Ander nieuws over Liften 2
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda