Bossche bollen en Bubbels op de eerste repetitiedag van Liften

schedule29 augustus 2018, 11:06 - Redactie
Bossche bollen en Bubbels op de eerste repetitiedag van Liften

In Pand18 in ’s-Hertogenbosch zijn de repetities begonnen van de door I&L Entertainment geproduceerde komedie Liften. De dag begon met Bossche Bollen van Jan de Groot en natuurlijk Bubbels. I&L Entertainment was de afgelopen jaren te zien met o.a. Arthur en de strijd om Camelot, Toms Magische Speelgoedwinkel en Zomer Zonder Vrouw.

Mariska van Kolck, Marleen van der Loo en Joke de Kruijf spelen de hoofdrollen in deze hilarische maar ook ontroerende komedie over schoonheid, vriendschap en het leven.

Verpleegster Saskia, Stewardess Karlijn en zangeres Veronique komen vast te zitten in de lift van schoonheidsresort ‘de Beautytoren’. Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar en elk hebben ze hun eigen reden om in de lift te stappen. Wachtend op hun redding leren ze elkaar en zichzelf beter kennen. Het zal een avond worden die hun leven voorgoed zal veranderen.

Liften is een komedie met nieuwe muziek van componist Bas van den Heuvel en een script van schrijver en regisseur Leon van Uden. Ilse Spruijt zal de choreografie verzorgen, Tim van Tooren creëert het lichtplan en Vorm & Decor is op dit moment bezig met de bouw van het decor.

Première
25 oktober 2018
Dernière
29 november 2019
Meer nieuws over Liften
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Vandaag

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda