Benefietvoorstelling Dolfje Weerwolfje in Amstelveen voor Fight Cancer

24 december 2019, 15:29 - Redactie
Benefietvoorstelling Dolfje Weerwolfje in Amstelveen voor Fight Cancer

Op zondag 19 januari om 12:00 uur zal er een benefietvoorstelling worden georganiseerd van Dolfje Weerwolfje in de Schouwburg Amstelveen.

De benefietvoorstelling is op initiatief van de 12-jarige Tzippy de Wolff, die ook meespeelt in de voorstelling. De gehele opbrengst van de voorstelling zal gaan naar Fight Cancer, een organisatie die zich inzet voor onderzoek en preventie van kanker.

De voorstelling maakt al deel uit van de reguliere programmering van Schouwburg Amstelveen. Toen Tzippy het initiatief nam voor een benefiet omarmden Schouwburg Amstelveen en Rick Engelkes Producties dit meteen. De schouwburg stelt de zaal en crew ter beschikking en cast en crew van Rick Engelkes Theaterproducties werken ook geheel vrijwillig mee aan deze bijzondere middag.

"Mijn vader heeft binnen een jaar voor de tweede keer de diagnose kanker gekregen. Dit geeft mij vaak een machteloos gevoel en daarom wil ik graag iets moois doen voor kinderen die ook zo’n moeilijke tijd doormaken omdat iemand in hun omgeving kanker heeft," zegt Tzippy.

De entreeprijzen bedragen € 21,50. Wie meer wil geven kan dat doen via www.schouwburgamstelveen.nl/dolfje; daar kan men kaarten bestellen en eventueel ook een donatie doen. Kinderen en gezinnen die worstelen met iemand die in hun omgeving kanker heeft kunnen kosteloos naar de voorstelling komen. Als ze een mail sturen naar musicaltofightcancer@gmail.com ontvangen ze link om gratis kaartjes te bestellen.

Via: Amstelveenblog.nl

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda