Beide kindercasts in laatste voorstelling Peter Pan: Het echte verhaal

schedule12 juni 2017, 11:26 - Redactie
Beide kindercasts in laatste voorstelling Peter Pan: Het echte verhaal

Aanstaande vrijdag 16 juni speelt Peter Pan: Het echte verhaal de allerlaatste voorstelling na de landelijke tournee. Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is het eindstation van deze voorstelling over de wereld van wensen en de kracht van geluk.

Zo keert de cast terug naar het theater waar de eerste try-outs van de musical werden gespeeld. Het zal een bijzondere voorstelling gaan worden want beide kindercasts (2 casts van 30 kinderen) zullen de tournee gezamenlijk af gaan sluiten. Dus op het podium twee Peters, twee Wendy’s, twee Tinkerbells en heel veel kinderen.

Peter Pan: Het echte verhaal ging op 1 en 2 oktober in het Zaantheater in première en is de opvolger van (inter-)nationale succestournees als De Tovenaar van Oz, Oorlogswinter de Musical en Narnia. Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) is naast producent ook de grootste musicalschool van Noord-Holland.

Première
1 oktober 2016
Dernière
16 juni 2017
Producent
Meer nieuws over Peter Pan
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Bekijk nu de scenefoto’s van Anastasiaschedule 20 september 2019, 09:52
Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in Anastasiaschedule 20 september 2019, 07:58
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda