Audities: Voor de rollen van Mimi en Collins in RENT van DeLaMar Producties

25 april 2016, 11:06 - Redactie
Audities: Voor de rollen van Mimi en Collins in RENT van DeLaMar Producties

Dit najaar zal DeLaMar Producties de rockmusical RENT naar de Nederlandse theaters gaan brengen. De eerste namen zijn al aangekondigd met Ruud van Overdijk, Jeske van de Staak, Mitch Wolterink en Renee de Gruijl, echter worden er nog professionele acteurs gezocht voor de rollen van Mimi en Collins.

Voor Mimi (begin tot eind 20) wordt er een actrice / zangeres gezocht met stevige belt. Bereik: Eb3-E5. Mimi is een kwetsbare drugsverslaafde en sexy danseres.

Voor Collins (bij voorkeur tussen de 25 en 35) zoekt DeLaMar Producties een acteur / zanger met een mooie laagte en sterke hoogte. Bereik: F#2-A4. Filosoof, professor, activist. Voormalig huisgenoot van Mark, Roger en Benny. Heeft een relatie met Angel. Sterke en warme aanwezigheid.

Met name worden kandidaten van etnische origine uitgenodigd om zich op te geven. De repetitieperiode is van 12 september tot en met 29 september in Amsterdam.

De speelperiode is vanaf begin oktober tot en met eind oktober in het DeLaMar Theater en daarna gaat de rockmusical op tournee.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda