Audities: De Musical Dinnershow Scrooge

7 april 2024, 14:27 - Redactie
Audities: De Musical Dinnershow Scrooge

Le Roy Theaterproducties presenteert wederom, in coproductie met Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe, De Musical Dinnershow Scrooge in december 2024.

Scrooge is bewerkt tot een eigentijdse versie van het wereldberoemde verhaal van ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens, over de vrek Ebenezer Scrooge die op Kerstavond wordt geconfronteerd met zijn eigen egoïstische levensinstelling. Deze bewerking kent een hoog ‘feel-good’ gehalte en speelt zich af in een prachtig decor van een oud Londens straatbeeld.

De muziek is een mix van uiteenlopende stijlen; Queen, tot Urban Dance, kerst hits, musicalnummers en ontroerende duetten. Dit alles maakt De Musical Dinnershow uniek, eigentijds, gevarieerd en ontroerend. Als cast dans, zing en acteer je te midden van het publiek. Le Roy Theaterproducties is op zoek naar enthousiaste, getalenteerde en vooral gemotiveerde zangers, acteurs en dansers (m/v/x) van 8 tot 80 jaar, met en zonder ervaring.

De audities vinden plaats op zaterdag 13 april en zondag 14 april. Aanmelden voor de audities kan via de website www.demusicaldinnershow.nl. Hier vind je alle informatie wat betreft repetities, voorstellingen etc. Heb je nog vragen of wil je meer informatie. Stuur dan een mail naar demusicaldinnershow@leroy-theaterproducties.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda