Audities: Sweeney Todd van On Stage uit Tilburg

18 november 2019, 15:58 - Redactie
Audities: Sweeney Todd van On Stage uit Tilburg

On Stage bestaat 20 jaar. En om dat groots te vieren, start de vereniging met de musical-thriller Sweeney Todd. Op 7, 8 en 14 januari kun je komen auditeren voor een plek in de cast van deze productie met fascinerende muziek van Stephen Sondheim. Inschrijven voor de audities kan tot 15 december via de website: www.onstage-tilburg.nl.

Na het succes van The Life in 2018, is On Stage zich gaan voorbereiden op haar jubileumjaar. Het 20-jarig bestaan van de club moet natuurlijk groots gevierd worden en daarom gaan ze begin 2020 starten met de musical-thriller Sweeney Todd. In dit verhaal over een door wraak verblinde barbier, wisselen horror en humor elkaar af, en dat alles in een ‘Sondheim-jasje’ met geweldige tekstuele creativiteit en muzikaliteit.

Sweeney Todd werd in 2007 bij het grote publiek bekend door de gelijknamige film met Johnny Depp.

Repetities:

  • Wekelijkse repetities: dinsdagavond van 19:30 tot 22:30 uur in het Cultuurhuis Monopole in Tilburg.
  • Repetitieweekenden: Naast de wekelijkse repetities zijn er door het jaar heen ook 2 repetitieweekenden. Deze zijn gepland in de weekenden van: 4 september 2020 en 7 november 2020.

Voorstellingen:
De voorstellingen van Sweeney Todd staan gepland voor januari 2021.

Contributie voor deze productie bedraagt € 300,-.

Op 7, 8 en 14 januari zijn de audities (te Tilburg). Tijdens deze audities wordt er getest op de kwaliteiten van zang, spel en dans. Het inschrijfformulier en extra informatie kun je vinden op de website: www.onstage-tilburg.nl. Je kunt je tot 15 december inschrijven.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rapunzel de Musical
Datum: 07-10-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda