Audities: Sneeuwwitje de Musical, terug naar de kern

20 januari 2024, 10:21 - Redactie
Audities: Sneeuwwitje de Musical, terug naar de kern

Vanaf 16 november 2024 is de nieuwe productie Sneeuwwitje de Musical, terug naar de kern te zien in de Nederlandse theaters. Het NJMT brengt met deze verfrissende en verrassende bewerking een magisch en avontuurlijk sprookje en neemt het publiek mee in een uitdagende zoektocht naar de ware betekenis van schoonheid. Met een hartverwarmende boodschap over waardering en respect voor jezelf, elkaar en moeder aarde.

Voor deze nieuwe productie zoekt het NJMT voor diverse rollen en het ensemble naar getalenteerde sociale enthousiaste acteurs, zangers en dansers. Waaronder voor de rollen van de kleine en grote Sneeuwwitje, de koningin/stiefmoeder, de koning en de moeder/moeder aarde. Het NJMT hechten er veel waarde aan om de cast samen te stellen op basis van een grote diversiteit op het gebied van gender, achtergrond en etniciteit. Dus ongeacht hoe je er uit ziet of waar je vandaan komt, iedereen is welkom om zich aan te melden.

Praktische informatie
Je bent beschikbaar in de volgende periodes/op de volgende data (onder voorbehoud van wijzigingen):

  • Tweede auditieronde: 18 en/of 19 februari 2024
  • Tweede auditieperiode: 29 april tot en met 2 mei 2024
  • Eerste repetitieperiode: 17 augustus tot en met 1 september 2024 )
  • Tweede repetitieperiode, montageweek en try-out: 26 oktober tot en met 3 november 2024
  • Alle zondagen tussen de repetitieperiodes voor eventuele extra repetities
  • De tour loopt van 16 november 2024 tot en met 25 mei 2025.

Je bent minimaal 8 jaar en hebt vanaf de première al je speelbeurten beschikbaar of bent door je leeftijd niet gebonden aan een maximum aantal speelbeurten.

Audities en repetities vinden voornamelijk plaats in de studio in Amsterdam. Er worden enkele repetitiedagen elders gepland, hierover wordt tijdig geïnformeerd. Voorstellingen vinden voornamelijk plaats in de weekenden en schoolvakanties. Voor deze productie wordt een deelnemersbijdrage gevraagd.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda