Audities: Rep en Roer Musicals zoekt jongens en meisjesvoor inzingen schoolmusical 2023

8 april 2022, 11:11 - Redactie
Audities: Rep en Roer Musicals zoekt jongens en meisjesvoor inzingen schoolmusical 2023

Rep en Roer Musicals maakt afscheidsmusicals voor de basisschool. Elk jaar wordt er een nieuwe productie gemaakt die door scholen in het hele land en in Vlaanderen wordt uitgevoerd. De cd waar de scholen mee oefenen, wordt ingezongen door kinderen. Gezocht worden hiervoor jongens (11 t/m 14) en meisjes (11 t/m 13) die:

  • Ervaring hebben met solozang in (semiprofessionele) musical en/of popmuziek
  • (Voor jongens) nog niet de baard in de keel hebben

De opnames vinden plaats in de studio in Utrecht, in principe in een weekend in juni of juli, in overleg te bepalen. De opnamesessie zal ongeveer vier uur in beslag nemen. Alle kinderen worden los van elkaar opgenomen. De ouders kunnen geheel of gedeeltelijk bij de opname aanwezig zijn, als ze dat willen. Er worden acht liedjes ingezongen.

De bedoeling is dat je je goed op de opnamedag voorbereidt: je krijgt een ingezongen voorbeeld van de liedjes toegestuurd en die studeer je zelfstandig in, zodat je ze door en door kent voordat de opnames beginnen. Het is in principe een vrijwillige opdracht, voor kinderen die het leuk vinden om studio-ervaring op te doen. De kinderen ontvangen een kleine vergoeding en de ouders een reiskostenvergoeding.

Als je belangstelling hebt, stuur dan een mailtje met je naam, leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvangt Rep en Roer graag een opname of een link naar een YouTube-filmpje waarop je goed te horen bent en in het Nederlands zingt. Als je zelf een mailtje stuurt: zet het mailadres van je ouders in de cc, zodat we weten dat zij akkoord zijn met je aanmelding.

Reageren tot en met zondag 24 april 2022. Uiterlijk 29 april ontvang je een reactie. Je kunt je mailtje sturen naar: info@repenroer.nl, t.a.v. Meike Veenhoven.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda