Audities: Rep en Roer Musicals zoekt jongens en meisjes voor inzingen schoolmusical

28 april 2021, 10:19 - Redactie
Audities: Rep en Roer Musicals zoekt jongens en meisjes voor inzingen schoolmusical

Rep en Roer Musicals maakt afscheidsmusicals voor de basisschool. Elk jaar maken we een nieuwe productie die door scholen in het hele land wordt uitgevoerd. De cd waar de scholen mee oefenen, wordt ingezongen door kinderen. Wij zijn hiervoor op zoek naar jongens en meisjes in de leeftijd 11-14 jaar die ervaring hebben met solozang in (-semi-professionele) musical en/of popmuziek (voor jongens: nog niet de baard in de keel hebben).

De opnames vinden plaats in onze studio in Utrecht in het laatste weekend van juni en of het eerste weekend van juli. (in overleg te bepalen). De opnamesessie zal ongeveer vier uur in beslag nemen. De microfoon staat in een aparte ruimte en je zingt alleen, waardoor het goed mogelijk is 1,5 meter afstand te houden.

Er worden negen liedjes ingezongen. De bedoeling is dat je je op de opnamedag goed voorbereid: je krijgt een ingezongen voorbeeld van de liedjes toegestuurd en die studeer je zelfstandig in, zodat je ze door en door kent voordat de opnames beginnen.

Als je belangstelling hebt, stuur ons dan een mailtje met je naam, leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvangen we graag een opname of een link naar een YouTube-filmpje waarop je goed te horen bent. Als je zelf een mailtje stuurt: zet het mailadres van je ouders in de cc, zodat we weten dat zij akkoord zijn met je aanmelding.

Reageren t/m zondag 16 mei. Uiterlijk een week hierna ontvang je een reactie van ons. Je kunt je mailtje sturen naar: info@repenroer.nl, t.a.v. Meike Veenhoven.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda