Audities: Rep en Roer Musicals zoekt jongens (11-14) voor inzingen schoolmusical

4 mei 2020, 13:04 - Redactie
Audities: Rep en Roer Musicals zoekt jongens (11-14) voor inzingen schoolmusical

Rep en Roer Musicals maakt afscheidsmusicals voor de basisschool. Elk jaar maakt Rep en Roer Musicals een nieuwe productie die door scholen in het hele land wordt uitgevoerd. De cd waar de scholen mee oefenen, wordt ingezongen door kinderen. Hiervoor wordt er gezocht naar jongens in de leeftijd 11-14 jaar die ervaring hebben met solozang in musical en/of popmuziek en nog niet de baard in de keel hebben.

De opnames vinden plaats in onze studio in Utrecht op zaterdag 13 juni, zondag 14 juni, zaterdag 20 juni of zondag 21 juni. (in overleg te bepalen). De opnamesessie zal ongeveer vier uur in beslag nemen.

De microfoon staat in een aparte ruimte en je zingt alleen, waardoor het goed mogelijk is 1,5 meter afstand te houden. Er worden negen liedjes ingezongen. De bedoeling is dat je je op de opnamedag goed voorbereid: je krijgt een ingezongen voorbeeld van de liedjes toegestuurd en die studeer je zelfstandig in, zodat je ze door en door kent voordat de opnames beginnen.

Als je belangstelling hebt, stuur dan een mailtje met je naam, leeftijd en ervaring. Stuur daarnaast een opname of een link naar een YouTube-filmpje mee waarop je goed te horen bent.

Als je zelf een mailtje stuurt: zet het mailadres van je ouders in de cc, zodat we weten dat zij akkoord zijn met je aanmelding.

Reageren t/m zondag 10 mei. Uiterlijk vrijdag 15 mei ontvang je een reactie. Je kunt je mailtje sturen naar: info@repenroer.nl. t.a.v. Meike Veenhoven.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda