Audities: Jongens en mannen gezocht voor Kruistocht in Spijkerbroek

5 mei 2018, 13:06 - Redactie
Audities: Jongens en mannen gezocht voor Kruistocht in Spijkerbroek

Voor de nieuwe familiemusical Kruistocht in Spijkerbroek zoekt het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) naar jongens en mannen. Voor de dragende ensemble rollen en als understudy van de professionele rollen worden gezocht:

  • jongens van 8 t/m 15 jaar;
  • jongens/mannen van 16 tot 25 jaar (stagiaires)

De audities vinden plaats op zondag 20 mei in de NJMT-studio in Zaandam. Uiterlijk 15 mei hoor je of- en wanneer je bent uitgenodigd en wat er tijdens de audities van je wordt verwacht.

De musical gebaseerd op het bekroonde boek van Thea Beckman zal van oktober tot juni volgend jaar in theaters door heel Nederland te zien zijn. Niemand minder dan Mark van Haasteren zal de regie voor de productie op zich nemen. De cast van Kruistocht in Spijkerbroek bestaat uit 5 professionele acteurs, 10 semi-professionele acteurs (stagiaires) en twee cast van elk 55 kinderen en tieners in de leeftijd van 8- 18 jaar.

De repetities van Kruistocht in Spijkerboek zijn in de zomervakantie van maandag 6 augustus tot maandag 27 augustus, de tour door het hele land start in oktober. Volledige beschikbaarheid tijdens de repetitieperiode is vereist.

Vereisten voor stageplaatsen: minimale leeftijd 16 jaar, een MBO- of HBO opleiding op het gebied van muziektheater of ruime aantoonbare ervaring en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda