Audities: Music Hall zoekt mannelijke figuranten voor Boléro

3 april 2018, 10:17 - Redactie
Audities: Music Hall zoekt mannelijke figuranten voor Boléro

Het jaar 2017 werd getekend door het overlijden van Maurice Béjart 10 jaar eerder en het 30-jarig bestaan van Béjart Ballet Lausanne. Ter gelegenheid van deze verjaardagen, stellen het balletgezelschap en Music Hall op 18, 19 en 20 mei in Vorst Nationaal de nieuwe creatie 't M et variations... voor, met als absolute apotheose ook de herneming van de mythische 'Boléro' van Ravel, in de originele choreografie van Maurice Béjart.

Voor de uitvoering van 'Boléro' zijn Béjart Ballet Lausanne en Music Hall nog op zoek naar mannelijke figuranten/dansers tussen 18 en 30 jaar. Danservaring (vooral 'beweeglijkheid' belangrijk) en een gespierd lichaam zonder tatoeage, zijn voor deze productie een must.

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je zin om deel uit te maken van deze fenomenale productie, meld je dan voor maandag 2 april aan voor deze auditie d.m.v. een mailtje met je cv en een aparte foto naar auditions@musichall.be. Audities vinden plaats tijdens de eerste helft van april in de Antwerpse regio. De voorstellingen staan op 18, 19 en 20 mei gepland in Vorst Nationaal, met ook een repetitie op 17 mei.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda